... En toen nam angst het over.


We kregen deze getuigenis doorgestuurd en vonden hem te belangrijk om niet te delen.

Ben jij, of ken jij iemand die graag zijn ervaring met psychedelica in het kader van therapie wilt delen, aarzel dan niet om ons te contacteren.


Ik voelde me verloren, vervreemd van mezelf en enorm ongelukkig. Het was even helemaal op. Ik moest en wou m’n leven omgooien, alle controle loslaten. Ik wou mijn angsten van me afschudden, met een open blik naar de wereld kunnen kijken, aanvaarding vinden in alles wat er is en genieten van wat ik heb. Het verlangen was heel duidelijk; gelukkig zijn. Er kwam de mogelijkheid om deel te nemen aan een psychedelische ervaring en sprong ik in het onbekende… Tijdens de aanloop naar de ceremonie hield ik gedurende een week een dagboek bij, hoe ik me voelde die dag, wat mijn intentie van de dag ging zijn. Dit ging gepaard met een aantal oefeningen die ik had meegekregen van mijn psycholoog waar ik op zoek ging naar mijn sterktes, mijn valkuilen, waar ik werkelijk naar verlang, waar ik opgetogen van word, wie ik zou kunnen zijn als ik het pad van mijn gewenste toekomst bewandel, … Ik wist dat het voor mij moest draaien om het vinden van liefde voor mezelf, van aanvaarding. Het laatste gesprek voor de start waar we het resultaat van de oefeningen overliepen kreeg ik zo een goed gevoel bij de psycholoog en de sjamaan. Ik voelde dat ik hen 100% vertrouwde, dat ik alles kon loslaten en dat ik me volledig zou kunnen overgeven aan wat ging komen. Na de ceremonie schreef ik in mijn dagboek; “Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Ik was alles, ik was overal. Ik was sterk, ik kon alles aan. Ik was één met de natuur en het universum. Ik sta, ik ben, het is goed zo.” Ik heb er veel meer voor in de plaats gekregen dan ik gedacht had; een verbintenis met alles en met iedereen. Mijn grootste wens is nu om dat gevoel vast te houden en me te laten dragen door het leven, de mensen rondom me, door de energieën, door het universum. Ik kan mijn psycholoog en de sjamaan niet genoeg bedanken voor de weg waarin zij me begeleid hebben. It was a life changing experience.


66 views0 comments